• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Світ підтримує - Україна переможе!

eye

158

17.06.2022 10:17

RSS

До Хмільницької міської територіальної громади надійшла гуманітарна допомога з Словаччини, Польщі, Італії.

Лише протягом останніх кількох днів надійшла гуманітарна допомога для задоволення першочергових потреб внутрішньо-переміщених осіб у продуктах харчування, одязі, взутті, санітарно-гігієнічних засобах.

Так, до Хмільника надійшло:

- 300 кг санітарно-гігієнічних засобів з країни Словаччина місто Братислава як благодійна допомога від ФОП Ромах Вадим, що згодом була передана БО "Харківський єврейський БФ Хесед-Шааре Тіква" м. Харків;

- 110 кг продуктів харчування та 25 кг санітарно-гігієнічних засобів з країни Польща місто Варшава, що передані до Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради;

- 180 кг продуктів харчування, 30 кг санітарно-гігієнічних засобів, 100 кг вживаного одягу та взуття, 300 кг одягу з країни Італія місто Маджента. Продукти харчування та засоби гігієни передані до Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради. Одяг та взуття – до КЗ «Будинок культури» Хмільницької міської ради.

Усе передане благодійниками видається внутрішньо переміщеним особам.

Висловлюємо щиру вдячність за небайдужість, рішучу позицію та доставлену гуманітарну допомогу волонтерам Микола Мартин, Сергій Цимбалюк, Ігор Лисий.

Підтримуємо один одного! Разом ми сила!

Управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради

Назад до розділу