• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

«U-LEAD з Європою» знову допомагає Хмільницькій громаді

eye

387

20.06.2022 17:08

RSS

Генератори, намети, каремати, спальники, вовняні ковдри, гігієнічні набори, баки для води, ланцюгові пили в комплекті з запасним спорядженням і ще чимало потрібного з набору найперших потреб в умовах воєнного часу…

  

Такий транш важливої допомоги цими днями надійшов від наших міжнародних партнерів - Програми «U-LEAD з Європою».

Сердечно дякуємо усій команді Програми «U-LEAD з Європою» за європейську співдружність, єдність і солідарність з Україною та її громадами.

Міжнародна допомога вже належним чином облікована КП «Хмільниккомунсервіс» і знайде своє потрібне місце у с.Чудинівці (Соколівський старостинський округ), де буде з часом реалізовано новий проєкт для соціалізації ВПО в нашій громаді.

ДОВІДКОВО:

«U-LEAD з Європою» - це Програма з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування.

U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян та розширює можливості громад.

У партнерстві з Програмою «U-LEAD з Європою» у Хмільницькій громаді реалізовано чимало проєктів, серед яких – модернізація Центру адмінпослуг у м. Хмільнику (ЦНАП оснащено комп’ютерною технікою, меблями із відповідним офісним устаткуванням, меблями для дитячого куточка та зони комфортного очікування громадян), оснащення ЦНАПу наборами маркування для організації безпечного громадського простору, а також експертна допомога в розробці проєкту Стратегії розвитку громади до 2027 року.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу