• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Свої премії ліцеїсти Хмільника переказали на підтримку Армії

eye

311

29.06.2022 09:46

RSS

Щороку Хмільницька міська рада преміює учнів за їхні високі досягнення у навчанні, творчих конкурсах, спортивних змаганнях. Так відбулося і цього року. Але не у звичний спосіб.

Прикро, що через війну ми не мали нагоди побачитися у стінах мерії, вдячно потиснути руку, щиро порадіти, дивлячись у вічі один одному, зробити спільне фото на згадку. За таких умов кошти, які діти заслужено заробили своїм інтелектом та успішними ініціативами були централізовано перераховані на їхні картки юніора.

Отримавши свої «бонуси», діти у праві самі вирішувати на які потреби чи заходи їх спрямовувати. У кожного і кожної – свій «банк» мрій чи запитів. Це – зрозуміло!

Але ж Мрія в нас зараз одна! Треба швидко перемогти! – так, очевидно, подумали учні ліцею №4 міста Хмільника та одностайно переказали свої преміальні на підтримку наших Воїнів, наших Героїв ЗСУ – на рахунок БО Благодійний Фонд Сергій Притула.

  

Їхня учителька та координаторка проєктів Галина Терентьєва  поділилася з нами своїми щирими емоціями так:

«У 2021-2022 навчальному році мала неабияке задоволення співпрацювати з обдарованими учнями нашого навчального закладу, беручи участь в обласних конкурсах та готуючи два крутих проєкти. Зусиль доклали чимало, але недарма, бо роботи були високо оцінені — призові місця в Регіональному економічному конкурсі «Парк ідей-2021» в номінації «Мій перший брендинговий проєкт» (капітан – Козар Софія) та в обласному конкурсі волонтерських проєктів «Благородні серця» (капітан Кухар Олександр). І от саме назва другого проєкту є дуже влучною характеристикою моїх дітей — адже вони не тільки розумні, креативні, талановиті, вони - справжні сини і дочки нашої неймовірної країни, істинні волонтери і патріоти з благородними серцями! Дякую, мої найкращі; ви ті, хто наближає нашу Перемогу в єдності, жертовності та неймовірній любові! Все буде Україна! Перемога за нами!»

Ми дуже пишаємося всіма вами, діти!

Зробимо все, щоб ви були щасливими в мирній країні!

Переможемо!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу