• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Дбайте про свою безпеку ! Так ми наближаємо спільну перемогу!

eye

258

30.06.2022 10:34

RSS

З 24 лютого сирени сповіщають українців про повітряну тривогу та закликають жителів міст, селищ та сіл якомога швидше пройти в укриття.

Однак люди нехтують сповіщеннями і після сигналу «Увага всім» і продовжують займатися своїми справами.

Сумний приклад - атака на торговий центр в Кременчузі, де, попри сигнал тривоги, громадяни продовжували перебувати на місці надзвичайної ситуації.

Об’єкти критичної інфраструктури, заклади охорони здоров’я, місця із масовим перебуванням людей і житлові будинки є ворожою ціллю для держави-терориста.

Ворог виснажує нас, залякує, і робить усе, щоб деморалізувати наш відчайдушний опір. Ми у жодному разі не маємо боятися, але водночас, ми маємо бути обачними і обережними, коли є реальна загроза життю.

Саме для цього працює система оповіщення, яку ми усі називаємо «Тривога». Так, вона стала частиною нашого життя. Звичайна людина звикає до всього, навіть до звуку сирени в будь-який час доби.

Запам’ятайте!!! Точне місце, куди може влучити ракета чи який населений пункт атакує літак – визначити не можливо. Тому щоразу, коли лунає сигнал повітряної тривоги, ми закликаємо усіх громадян спускатися у найближче укриття та пам’ятати про правило «двох стін».

  1. Попередження для жителів громади лунає по системі оповіщення через гучномовці.
  2. Повідомленння дублюється на Viber Оповіщення Хмільницька громада
    https://invite.viber.com/?g2=AQAw%2BkSsg2QPp07NHVYGiNA0LJDrwvI2q6VTRtAR6W2NQH8FsQyGJb%2F3vg7apRUU
  3. Також Ви можете завантажити застосунок "Повітряна тривога", який сповіщає про початок та закінчення повітряної тривоги у регіонах України.
    https://bit.ly/3hFOqbC

Бережіть себе та рідних!

Не давайте ворогу шансів збільшити кількість жертв цієї війни!

Дбайте про свою безпеку! Так ми наближаємо нашу спільну перемогу!

 

Назад до розділу