• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Виконавчий комітет міської ради вирішив

eye

213

30.06.2022 15:29

RSS

30 червня міський голова Микола Юрчишин провів чергове засідання виконавчого комітету.

На виконкомі врегульовано 25 актуальних питань із соціальної та комунальної сфер, галузей освіти, культури, охорони здоров’я, а також питання захисту прав дітей.

Першим чином вирішено коштом бюджету громади профінансувати матеріальну допомогу 25 громадянам (44,7 тис. грн.) та за висновками депутатів 18 громадянам (34,0 тис. грн.), які важко хворіють, мають онкологічні захворювання та перенесли складні операції, а також надати допомогу двом родинам військових, які загинули на війні (по 30 тис. грн. – кожній родині).

Ухвалено рішення про безоплатну передачу комунального майна (частка адмінбудівлі по вул. Столярчука,17, електрокотел, лічильник на воду та електолічильник) з балансу Управління освіти, молоді та спорту міської ради на баланс міськвиконкому.

На підставі актів Комісії з визначення стану зелених насаджень, позитивно розглянуто клопотання підприємств та громадян про видалення 4-х дерев на загальноміській території, як такі, що аварійні, сухостійні.

Вирішено 15 питань, що обумовлюють механізм захисту прав дітей у громаді. Зокрема, в новому складі затверджено Комісію з питань захисту прав дитини, яка є дорадчим органом виконкому та перед його засіданнями ґрунтовно вивчає проблематику всіх звернень громадян, де є малолітні чи неповнолітні діти. У цьому ж ключі виконком розглянув заяви батьків про вчинення правочинів для оформлення права власності на земельну ділянку на ім’я малолітнього сина, за заявами піклувальників встановив опіку/піклування над неповнолітнім та призначив опікунів/піклувальників над малолітніми дітьми, за рішенням суду визнав втрату статусу дитини-сироти, надав неповнолітнім статус дитини, позбавленої батьківського піклування, уповноважив службу у справах дітей міської ради подати заяву про взяття на облік малолітньої дитини ВПО, дозволив батькам продаж своїх часток квартири, де право користування мають неповнолітні, з подальшим поліпшенням житлових умов дітей, дозволив батькам дарування житлового будинку, де право користування мають малолітні діти, а також вибуття дитини, позбавленої батьківського піклування з прийомної сім’ї (за бажанням дитини).

Внесено зміни до фінансового плану КНП «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги» Хмільницької міської ради.

Виконком визначив місця для видачі гуманітарної допомоги. Це такі установи міської ради: КЗ «Бібліотека для дорослих», КНП «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги», а також Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Ухвалено рішення відзначити подяками Хмільницького міського голови жителів громади до професійних свят – Дня податківця України, Дня Національної поліції України та Дня бухгалтера та аудитора України.

На засіданні затверджено план культурно-мистецьких заходів з 4 по 10 липня у громаді та План роботи виконкому на ІІІ квартал 2022 року.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу