• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Посадовці міської ради вчаться у Школі партисипації

eye

471

04.10.2022 11:14

RSS

Цими вихідними у Хмільнику, на базі гуманітарного хабу «Мурашник», відбулася 1-ша сесія Регіональної школи партисипації з теми: «Інтеграція та соціалізація ВПО».

Участь у цьому дидактичному заході беруть фахівці Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради - Людмила Перчук і Катерина Дешева, заступники начальника Управління, та Ірина Григус, провідний спеціаліст відділу сімейної політики та оздоровлення.

Разом із командами з інших громад - Жмеринської, Барської Студенянської та Війтівецької посадовці Хмільницької міської ради знайомляться з методами аналізу середовища, розробки планів (проєктів) для змін, а також опановують знання з основ фандрейзингу (процес залучення грошових коштів та інших ресурсів (людських, матеріальних, інформаційних тощо)).

Своїми знаннями з цих тем фахово поділилися тренери: Олексій Колесніков, голова Всеукраїнської громадської організації «Асоціація сприяння самоорганізації населення» та Віталій Дорох, голова Ради Хмільницької районної громадської організації «ПРАВО».

Упродовж 7-9 жовтня 2022 року має пройти друга сесія Школи. Після цього учасники зможуть взяти участь в конкурсі міні-грантів та залучити кошти для реалізації власних ініціатив.

Для довідки:

Регіональна школа партисипації на тему: «Інтеграція та соціалізація ВПО» відбувається в рамках проєкту «Створення в українських регіонах соціального капіталу для громадських ініціатив», орієнтованих на реформи, що реалізується німецькою ГО «Європейський Обмін» та Міжнародним Фондом «Відродження» у партнерстві з регіональними ГО за фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини.

Київський Діалог – це українсько-німецька програма підтримки локальних ініціатив та створення мережі змінотворців для демократичних перетворень в Україні. Київський Діалог стартував у 2005 році як формат міжнародних конференцій із суспільних та політичних тем, а у 2014-му став сприяти розвитку громадських ініціатив у регіонах України.

У Вінницькій області реалізацію проєкту координує громадська організація «ПРАВО».

Зауважимо, що Хмільницька міська рада вже мала досвід співпраці з українсько-німецькою програмою підтримки локальних ініціатив Київський діалог у межах реалізації у 2021 році проєкту «Розбудова соціального капіталу громадських ініціатив в українських регіонах».

Більше інформації про це

https://rada.ekhmilnyk.gov.ua/uk/articles/item/7805/hmilnichani-navchayutsya-u-shkoli-advokacii-ta-partisipacii

 

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу