• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Шукаємо виконавця послуг для вивезення ТПВ (повторно)

eye

284

10.03.2023 10:07

RSS

8 березня конкурсна комісія з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території міста Хмільника провела оцінку конкурсної  пропозиції  та вирішила відхилити пропозицію учасника через невідповідність конкурсній документації.

Враховуючи те, що  конкурс не відбувся, виконавчий комітет міської ради з 10.03.2023р. по 10.04.2023р. повторно оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території міста Хмільника та повідомляє про готовність розглянути пропозиції суб’єктів господарювання, що мають намір взяти участь в конкурсі.

Для отримання детальної інформації щодо участі в конкурсі, можна звернутися до управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради  за роз’ясненнями та консультаціями (м. Хмільник вул. Столярчука, 10 каб. 201, 202 та 203 або за телефоном 2-32-73).

Із конкурсною документацією щодо проведення конкурсу з визначення Виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території міста Хмільника можна ознайомитися ТУТ.

 

Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради    

Назад до розділу