• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

До 15 травня – прийом документів на Конкурс бізнес-ініціатив

eye

426

21.04.2023 08:51

RSS

Хмільницька міська рада та її виконавчий комітет продовжують підтримувати ініціативи жителів громади в розвитку мікро- та малого підприємництва та запрошують до участі в Конкурсі підприємницьких ініціатив.

Згідно з рішенням виконавчого комітету Хмільницької міської ради від 13.04.2023 року №175 оголошено додатковий Конкурс розвитку підприємницьких ініціатив жителів Хмільницької міської територіальної громади.

Участь у Конкурсі можуть брати:

Громадяни України, які зареєстровані та проживають у Хмільницькій міській територіальній громаді, які виявили бажання створити і розвивати підприємницьку діяльність:

  • жителі Хмільницької міської територіальної громади;
  • учасники бойових дій, які брали безпосередню участь в АТО/ООС, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки, оборони, відсічі, стримування збройної агресії російської федерації на території України та особи з інвалідністю внаслідок війни, інвалідність яких пов’язана з проведенням АТО/ООС, з здійсненням заходів із забезпечення національної безпеки, оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації на території України;
  • особи з інвалідністю І групи.

Вимоги до проєктних пропозицій

Підприємницька діяльність не може бути направлена на виробництво алкогольних напоїв та тютюнових виробів; оптову та роздрібну торгівлю, крім торгівлі власно вирощеною сільськогосподарською продукцією; обмін валют; надання в оренду нерухомого майна.

Переможець конкурсу зобов’язується зареєструватися фізичною особою - підприємцем, використати грантові кошти за цільовим призначенням та продовжувати здійснювати підприємницьку діяльність у наступні роки.

Документи, які треба подати на Конкурс

1. Заява про участь у конкурсі, складена за встановленою формою (додаток 1);

2. Копія паспорта, ідентифікаційного коду (або копія сторінки паспорта з відміткою про наявність у такої особи права здійснювати будь-які платежі без ідентифікаційного кода);

3. Бізнес-план, завірений підписом претендента (додаток 2);

4. Копія посвідчення учасника бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни та/або довідка МСЕК;

5. Копія довідки про безпосередню участь в АТО/ООС, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України або про безпосередню участь особи у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України (за потреби);

6. Лист-гарантія про реєстрацію фізичної особи-підприємця в установленому законодавством порядку після оголошення конкурсною комісією переможцем конкурсу.

Критерії відбору переможців Конкурсу

1. Концепція проєкту.

2. Очікувані результати проєкту.

3. Вплив проєкту на розвиток громади.

4. Ризики, що можуть супроводжувати діяльність (зовнішні, внутрішні).

Обсяги фінансування та терміни реалізації проєктів

  • Максимальний розмір гранту: 200 000 грн.
  • Термін використання гранту – до 30 листопада 2023 року.

Як подавати конкурсні пропозиції

Конкурсні пропозиції подаються особисто учасником/учасницею Конкурсу в закритому конверті з відміткою «На конкурс підприємницьких ініціатив».

Конкурсні пропозиції приймаються в Центрі надання адміністративних послуг Хмільницької міської ради до 15 травня 2023 року (включно), щоденно (крім вихідних днів):

8.00 – 15.30 (понеділок-четвер),

08.00 – 14.45 (п’ятниця)

за адресою: м.Хмільник,вул.Столярчука,10 (адмінприміщення міської ради).

Якщо маєте питання і потрібна консультація, зверніться до:

  • Управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради за тел.: (04338) 2 21 75;
  • Громадської організації «ПРАВО», яка знаходиться в Будинку культури за адресою: м.Хмільник, проспект Свободи,12, та за тел.: 0674258495; 0934278693.

Основні характеристики Конкурсу

https://rada.ekhmilnyk.gov.ua/uk/documents/item/20567

Умови участі в Конкурсі (бланки документів)

https://rada.ekhmilnyk.gov.ua/uk/documents/item/19454

Управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу