• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

4 жовтня – презентація проєкту для юних журналістів

eye

206

04.10.2023 09:17

RSS

Друзі! Ми закупили вже все необхідне в межах проєкту «МЕДІА-СТАРТ» - кейс для юних журналістів» від Київського діалогу і всім охочим готові розповісти як, із ким і над чим будемо разом працювати.

Особливо чекаємо творчу, ініціативну молодь, зокрема із числа внутрішньо переміщених осіб, сьогодні, 4 жовтня 2023 року, у Центрі дитячої та юнацької творчості за адресою: м. Хмільник вул. Шевченка, 3 (гурток «Школа журналістики»).

Початок презентації – 15:30.

Приходьте! Буде цікаво! Буде інформативно!

Проєкт «МЕДІА-СТАРТ» - кейс для юних журналістів» реалізовується Хмільницькою громадською організацією «МОЛОДІЖНА РАДА» в рамках Вінницької регіональної школи партисипації на тему: «Інтеграція та соціалізація ВПО», яка проводиться в рамках проєкту «Створення в українських регіонах соціального капіталу для громадських ініціатив», орієнтованих на реформи, що реалізується німецькою ГО «Європейський Обмін» та Міжнародним Фондом «Відродження» у партнерстві з регіональними ГО за фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини. У Вінницькій області діяльність Київського діалогу координує Громадська організація "Право".

Більше про проєкт за посиланням https://rada.ekhmilnyk.gov.ua/uk/articles/item/12640/hmilnicka-gromada-peremogla-v-konkursi-mini-grantiv-

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Центр дитячої та юнацької творчості

 

Назад до розділу