• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Оголошено Конкурс розвитку підприємницьких ініціатив

eye

966

30.01.2024 09:41

RSS

Відповідно до рішення виконавчого комітету від 26 січня 2024 року №77 оголошено Конкурс підприємницьких ініціатив жителів громади у 2024 році. 

Хто може взяти участь?

Громадяни України, які зареєстровані та проживають в Хмільницькій міській територіальній громаді, які виявили бажання створити та розвивати підприємницьку діяльність.

Переваги в отриманні грантів надаються учасникам бойових дій, які брали безпосередню участь в АТО/ООС, особам з інвалідністю внаслідок війни, інвалідність яких пов’язана з проведенням АТО/ООС, особам з інвалідністю І групи.

Максимальна сума гранту200 тис. грн.

До якого періоду можна подати документи на участь у Конкурсі?

Конкурсні пропозиції приймаються до 14 березня 2024 року (включно) і подаються особисто до управління «Центр надання адміністративних послуг» Хмільницької міської ради (м.Хмільник, вул.Столярчука,10 – адмінприміщення міської ради) в закритому конверті з відміткою «На конкурс розвитку підприємницьких ініціатив» щоденно, крім суботи та неділі:

понеділок – четвер з 8:00 до 17:00,

 п’ятниця з 8.00 – 15.45.

Які документи необхідно подати для участі у Конкурсі?

1. Заява про участь у конкурсі, складена за встановленою формою. Бланк заяви можна завантажити тут - Заява про участь у конкурсі

2. Копія паспорта, ідентифікаційного коду (або копія сторінки паспорта з відміткою про наявність у такої особи права здійснювати будь-які платежі без ідентифікаційного коду).

3. Бізнес-план, завірений підписом претендента.

Бланк бізнес-плану можна завантажити тут - Бізнес-план

4.Копія посвідчення учасника бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни та/або довідка МСЕК (за наявності).

5. Копія довідки про безпосередню участь в АТО/ООС, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України або про безпосередню участь особи у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України (за наявності).

6. Лист-гарантія про реєстрацію фізичної особи - підприємця після оголошення конкурсною комісією переможцем конкурсу.

Якщо маєте питання і потрібна консультація:

За інформацією радимо звернутися до управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради за тел.: (04338) 2 21 75.

Детальніше про умови участі в Конкурсі:

https://rada.ekhmilnyk.gov.ua/uk/documents/item/19454

https://rada.ekhmilnyk.gov.ua/uk/documents/item/23457

Управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради

Назад до розділу