• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова Микола Юрчишин запрошує до співпраці

eye

769

03.03.2021 13:47

RSS

Міський голова Микола Юрчишин видав розпорядження, яким затвердив «Положення про позаштатних радників міського голови».

Цим документом визначається правовий статус, повноваження і умови діяльності радників Хмільницького міського голови на громадських засадах відповідно до норм чинного законодавства.
Очільник громади має на меті залучити до співпраці активних людей, які своєю професійною або громадською діяльністю заслужили авторитет та громадське визнання, досягли професійних успіхів у відповідній сфері діяльності, а також забезпечити умови для більш широкої участі громадськості у формуванні та реалізації місцевої політики та вирішення важливих питань життєдіяльності міської громади.

Відповідно до затвердженого Положення міський голова самостійно добирає позаштатних радників для роботи на громадських засадах. Склад радників формується міським головою особисто, виходячи з потреб та з урахуванням напрямків роботи апарату міської ради та її виконавчих органів, відповідних сфер управління, діяльності підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності міської територіальної громади.

Радником можуть бути призначені депутати місцевих рад, учені, провідні фахівці в галузі економіки, бюджету та фінансів, соціальної та гуманітарної сфер, науки, права, культури, представники наукових установ, громадських об’єднань, підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, громадяни України та іноземці.

Претендент на набуття повноважень Радника подає заяву на ім’я міського голови, автобіографію, копії документів про освіту, копію паспорта, фотокартку розміром 3х4.

Заява розглядається міським головою протягом 10 днів.

Міський голова приймає пропозиції від зацікавлених осіб для проходження співбесіди та відбору кандидатур.

Заявки приймаються відділом управління персоналом Хмільницької міської ради за адресою: м. Хмільник, вул. Столярчука, 10, 4 поверх, кабінет №407, тел. 22568
Виконком Хмільницької міської ради

Назад до розділу