• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Для сіл Хмільницької громади купують комунальну техніку

eye

500

16.06.2021 17:15

RSS

Щоб добре хазяйнувати,  треба мати і засоби, і ресурси.

9 мільйонів гривень надійде із державного бюджету за сприяння народного депутата України Петра Юрчишина для потреб Хмільницької міської територіальної громади. Це цільова субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

За державні кошти в сумі 5,6 млн грн.  буде придбано 6 тракторів із  причепом, навантажувачем, маніпулятором із корзиною та косаркою (7 комплектів). Техніка буде надана у розпорядження населених пунктів міської громади (сіл).   

Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради оголосило міжнародні торги через систему публічних закупівель Прозорро.

Коштом держсубвенції в сумі 4,4 млн грн. у міській громаді буде побудовано нові мультифункціональні майданчики на території школи-гімназії №1 міста Хмільника і Журавненської школи, а також буде проведено капітальний ремонт будівлі із заміною вікон і дверей у школі с.Широка Гребля.

Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради вже завершило публічні торги та має намір укласти договори на будівництво нових мультимедійних майданчиків.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради   

Назад до розділу