• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Мар’яна Шевчук - претендентка на звання «Почесний громадянин»

eye

333

02.11.2021 09:57

RSS

У Хмільницькій міській територіальній громаді шанують своїх земляків, визнають їхні досягнення та підтримують ініціативи, що стимулюють до кращих змін й успішних мотивацій.

Нещодавно на сайті міської ради оприлюднено проєкт рішення, згідно з яким пропонується присвоїти звання «Почесний громадянин міста Хмільника» Шевчук Мар'яні Сергіївні, чемпіонці 16-х Паралімпійських ігор «Токіо-2020».

У проєкті вмотивовано видатні спортивні досягнення нашої славетної землячки на міжнародному рівні, а також її вагомий внесок у формування авторитету і престижу міста Хмільника та високі особисті заслуги перед Хмільницькою міською територіальною громадою.

Якщо депутати міської ради підтримають цей проєкт, ім’я Шевчук Мар'яни Сергіївни буде внесене до Книги Почесних громадян м.Хмільника, а їй - вручено посвідчення та пам’ятний знак.

Зазначимо, що на 19-ій позачерговій сесії Хмільницької міської ради 8 скликання, що відбулася 23 вересня 2021 року, депутати одноголосно ухвалили рішення про відзначення Подякою міського голови та виплату фінансової винагороди українській спортсменці, нашій землячці Мар’яні Шевчук за 1-е місце у 16-х Паралімпійських іграх «Токіо - 2020».

Вже на черговій 20-ій сесії 1 жовтня 2021 року міська рада ухвалила рішення про занесення Шевчук Мар’яни Сергіївни до Книги Пошани та пам’яті «Гордість Хмільника».

Відповідно раніше ми інформували:

Мар’яна Шевчук - у Книзі пошани «Гордість Хмільника»

Міський голова зустрівся з Олімпійською чемпіонкою

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу