• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

З 8 листопада школи і позашкільні заклади навчаються дистанційно

eye

783

05.11.2021 17:57

RSS

Таке рішення 5 листопада 2021 року ухвалила міська Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (Комісія з питань ТЕБ та НС).

Враховуючи складність епідситуації у громаді, для запобігання поширенню коронавірусної хвороби серед учасників освітнього процесу:

рекомендовано перевести на дистанційну форму заклади освіти, Центр дитячої та юнацької творчості, КПНЗ «Хмільницька школа мистецтв» з 8 по 12 листопада 2021 року включно.

Щодо діяльності закладів дошкільної освіти, то за рішенням Комісії дитсадки працюватимуть у звичному режимі з дотриманням вимог Постанови Головного державного санітарного лікаря України щодо визначення протиепідемічних заходів у закладах освіти, на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Хмільницькій дитячо-юнацькій спортивній школі Комісія вказала на необхідність визначити режим функціонування закладу в умовах адаптивного карантину та обмежити функціонування секцій з видів спорту з 8 по 12 листопада 2021 року включно.

Комісія також доручила Хмільницькому РВП ГУНП у Вінницькій області спільно з Хмільницьким районним управлінням ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області посилити заходи контролю за дотриманням санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину у громадському транспорті, закладах торгівлі та громадського харчування, агропродовольчих ринках, розважальних закладах.

Окремим пунктом свого рішення міська Комісія вказала керівникам підприємств, установ, організацій, суб’єктам господарювання усіх форм власності на важливість суворого дотримання постанов Уряду, що регулюють встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів, а також виконання рішень міської комісії з питань ТЕБ та НС.

Із рішенням міської Комісії з питань ТЕБ та НС Ви можете ознайомитися ТУТ.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу